Διαχειριστείτε έξυπνα τα χρήματα σας με 5 εφαρμογές

Για πολλούς από εμάς, το να διαχειριστούμε τα χρήματα μας είναι κάτι αρκετά δύσκολο και αρκετές φορές, ίσως ξεφεύγουμε από το budget μας. Για αυτό υπάρχουν όμως τα smartphones. Ή βασικά και για αυτό. Αυτές είναι οι πέντε καλύτερες εφαρμογές διαχείρησης χρημάτων που θα βρείτε σε iOS και Android.

Level Money

χρήματαΤο Level είναι μια απλή αλλά δυνατή εφαρμογή για την ανάλυση της οικονομικής σας κατάστασης. Μόλις το αφήσετε να υπολογίσει για εσάς τα έξοδά σας (λογαριασμούς, ενοίκια κλπ), μπορείτε άνετα να δείτε το υπόλοιπο που σας απομένει και να οργανώσετε σωστά τα καθημερινά σας έξοδα. Φυσικά, καμία φορά προκύπτουν απρόσμενα έξοδα, κάτι που μπορεί να προστεθεί εύκολα στην κατηγορία Spendable. Η εφαρμογή μπορεί να ομαδοποιήσει αυτόματα τις συνήθειές σας και να προσφέρει παραδείγματα ώστε να τις κατανοήσετε καλύτερα. Τέλος, άλλο ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι η σύγκριση των εξόδων σας μηνιαίως.

Δεν σταματάει όμως εκεί. Το Level διαθέτει εργαλεία ώστε να επιλέγετε και να παρακολουθείτε τις συναλλαγές σας στους τραπεζικούς σας λογαριασμούς και τις πιστωτικές κάρτες. Έτσι, εύκολα εντοπίζετε ασυνήθιστες αλλαγές στα έξοδα ή τα έσοδά σας, συγκρίνετε τις δραστηριότητές σας, επεξεργάζεστε τις ονομασίες των συναλλαγών, τα ποσά και άλλα.

Επιπροσθέτως, το Level χρησιμοποιεί αυτά τα δεδομένα για να προβλέπψει το balance και τα έξοδά σας μέσα στο μήνα. Όλα τα δεδομένα έρχονται από τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς. Για να διατηρηθεί η ασφάλεια, το Level περιορίζεται μόνο στην ανάγνωση των δεδομένων, διαθέτει 128-Bit SSL, AES encryption και πιστοποιημένη ασφάλεια από τα Intuit και McAfee.

Spendee

To Spendee μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην οργάνωση του budget σας. Διαθέτει όμορφα infographics για να  κατανοήσετε τα έξοδα και τα έσοδά σας, με ένα αρκετά απλό interface. Μπορείτε να μοιράζεστε λογαριασμούς με φίλους, συγγενείς και συνεργάτες. Επίσης, λειτουργεί με πολλαπλά νομίσματα, κάτι που κάνει την εφαρμογή ιδανική για ταξίδια και διακοπές. Τέλος, υπάρχει επιλογή να δημιουργήσετε «Ειδικά έξοδα» για γάμους, βαφτίσεις κλπ.

 

 

 

 

χρήματα

PocketGuard

Το PocketGuard είναι μια εύκολη και ασφαλής λύση για τον έλεγχο των χρημάτων σας. Ελέγχει τη ροή των χρημάτων, το τραπεζικό υπόλοιπο και τα καθημερινά έξοδα με ασφαλή σύνδεση στον τραπεζικό λογαριασμό σας. Μόλις το «στήσετε» όπως θέλετε, το PocketGuard αυτόματα βλέπει τους λογαριασμούς σας και τα έξοδά σας. Η εφαρμογή έχει σαν πρώτο στόχο την ασφάλεια με τη χρήση 128-bit SSL encryption, χρησιμοποιώντας μόνο read-only σύνδεση με το λογαριασμό σας και προστατεύει τα δεδομένα σας με τετραψήφιο κωδικό PIN.

Επιπροσθέτως, διαθέτει το πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό «I’m going shopping», που προσπαθεί να μας αποθαρρύνει από overspending. Υπάρχουν επίσης γραφικά για το υπόλοιπο και τη ροή χρημάτων. Τέλος, διαθέτει βολικές υπενθυμίσεις, ώστε να προειδοποιεί για τις ημερομηνίες πληρωμών των λογαριασμών μας.

 

HomeBudget

Η τιμή του HomeBudget ίσως αποτρέψει πολλούς από την αγορά του, αλλά όσοι το αγόρασαν δείχνουν πολύ ικανοποιημένοι. Είναι μια από τις πιο πλήρης εφαρμογές διαχείρησης χρημάτων. Στα βασικά του χαρακτηριστικά περιλαμβάνεται ο έλεγχος εξόδων, εσόδων, πληρωμών και υπολοίπου. Επίσης, υπάρχουν και εργαλεία ανάλυσης, όπως γραφικά.

Ακόμη, υπάρχει οικογενειακός συγχρονισμός ώστε να ελέγχει πλήθος συσκευών της οικογένειας, το «ανέβασμα» φωτογραφιών με τις αποδείξεις για κάθε έξοδο που πληρώθηκε, ημερολόγιο και λίστα λογαριασμών, σταθερά και απρόβλεπτα έξοδα, έξοδος δεδομένων, home screen widget, προστασία με κωδικό και πολλά ακόμη.

 

Mint

Το Mint είναι μια δωρεάν εφαρμογή που δημιουργήθηκε για να κάνετε πιο έξυπνα τα έξοδά σας και να αποταμιεύετε περισσότερα. Προσφέρει το πλεονέκτημα του να έχετε όλους τους λογαριασμούς, τις κάρτες και τις επενδύσεις σε ένα μέρος, ώστε να παρακολουθείτε τα έξοδα, να οργανώνετε το budget, να ελέγχετε τις κάρτες, να ορίζετε υπενθυμίσεις και να έχετε tips για να μειώνετε τα έξοδα. Επίσης, το Mint κατηγοριοποιεί αυτόματα τις συναλλαγές με κάρτες και τράπεζες, ενώ διαθέτει γραφήματα για να βλέπετε που πάνε τα χρήματά σας.

Μπορείτε να δείτε τις κινήσεις σας και offline. Οι χρήστες μπορούν επίσης να ορίσουν στόχους, όπως αποταμίεση για διακοπές και να πάρουν συμβουλές για καλύτερο budget. Από πλευράς ασφαλείας, διαθέτει 128-bit encryption και τετραψήφιο προσωπικό κωδικό. Αν η συσκευή σας κλαπεί, όλα τα δεδομένα διαγράφονται αυτόματα.

 Ευχαριστουμε το techingreek.gr για την αδεια αναδημοσιευσης του αρθρου
Πηγη: http://techingreek.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *