Οι καλύτερες MicroSD για τις Android συσκεύες

Οι MicroSD είναι ένας πολύ καλός τρόπος να προσθέτεις μνήμη στις android συσκευές σου, στην περίπτωση που η εσωτερική τους δεν σε καλύπτει πλήρως. Μπορείς να ξεφορτώσεις λοιπόν το κινητό ή το tablet σου από φωτογραφίες, μουσική και εφαρμογές. Πλέον πολλές συσκευές που «τρέχουν» λογισμικό 6.0  και πάνω έχουν την δυνατότητα να κάνουν αυτόματα αυτή την διαδικασία.

Βέβαια δεν έχουν όλες οι SD τα ίδια χαρακτηριστικά οπότε εδώ θα παρουσιάσουμε τις καλύτερες από αυτές :

Samsung EVO+ 256GB

evo_256_gb

H Samsung έχει βγάλει την SD αυτή και τα χαρακτηριστικά της είναι πολύ καλά και γι αυτό τον λόγο δεν είναι και φθηνή. Συνδυάζει βέβαια καλές ταχύτητες και τεράστιο χώρο αποθήκευσης(256GB). Η ταχύτητα λοιπόν εγγραφής είναι 90MB / sec και «διαβάσματος» 95MB / sec.

Αυτά φτάνουν και περισσεύουν για οποιαδήποτε συσκευή, αφού μπορείς να χωρέσεις πολλές φωτογραφίες, μουσική , ακόμα και πολλά 4Κ βίντεο. Ακόμα είναι αδιάβροχη, αντέχει τις υψηλές θερμοκρασίες και δεν θα πρέπει να σας ανησυχεί ο απομαγνητισμός.

PNY Elite 128GB

 pny-elite-128gb

Αν θέλετε υψηλή ικανότητα αποθήκευσης χωρίς να χαλάσετε πολλά χρήματα τότε η συγκεκριμένη κάρτα είναι μια πολύ καλή επιλογή, καθώς το κόστος της είναι 34,89$. Έχει αρκετά γρήγορες ταχύτητες εγγραφής (85ΜΒ/s) και έχει πολύ μεγάλο χώρο αποθήκευσης της τάξεως των 128GB.

 

Lexar Professional 1000x 32GB UHS-II/U3

 

lexar-card

Αν η ταχύτητα είναι πιο σημαντική από την αποθήκευση και αν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Android Adoptable Storage για να έχετε τις εφαρμογές στην κάρτα SD τότε η Lexar Professional είναι το κατάλληλο εργαλείο. Χρησιμοποιεί μνήμη flash UHS-II και μπορεί να υπερηφανεύεται για ταχύτητες ανάγνωσης έως και 150MB / sec.  Έχει χώρο αποθήκευσης στα 32GB αλλά αν  δώσετε 14$ παραπάνω  τότε μπορείτε να διπλασιάσετε την μνήμη αυτή

Η κάρτα Lexar έρχεται επίσης με μια συσκευή ανάγνωσης USB για να συνδέεται στον υπολογιστή σας.

 

SanDisk Extreme PRO 64GB UHS-I/U3

sandisk-extreme-pro-microsdxc-64gb-95mbs-uhsi-u3class-10-426529-1

 

Αυτή η κάρτα κοστίζει κάτι λιγότερο από 45$ αλλά προσφέρει ισορροπία ταχύτητας και χωρητικότητας. Τα 64GB θα πρέπει να είναι αρκετά για τους περισσότερους ανθρώπους για  φωτογραφίες, βίντεο και  μουσική , ενώ και  η ταχύτητας της κάρτας προσφέρει έως και 90MB / sec  εγγραφή και 95MB / sec «διαβάσματος».

Η κάρτα έρχεται επίσης με έναν αντάπτορα SD, για τη σύνδεση σε  υπολογιστή ή φωτογραφική μηχανή.

 

Ευχαριστουμε το techingreek.gr για την αδεια αναδημοσιευσης του αρθρου
Πηγη: http://techingreek.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *