Η εφαρμογή Prisma μετατρέπει σε έργα τέχνης πλέον και τα βίντεο σου

prisma-image

Η δημοφιλής εφαρμογή φωτογραφίας Prisma, σου δίνει την δυνατότητα να μετατρέψεις τις φωτογραφίες σου σε έργα τέχνης. Πλέον μία νέα επιλογή είναι διαθέσιμη για τους χρήστες iOS, η οποία σου επιτρέπει να φτιάχνεις και τα βίντεο σου εφόσον αυτά έχουν διάρκεια μέχρι 15 δευτερόλεπτα.

Αυτό σημαίνει ότι η εφαρμογή θα «παίρνει» μικρά βίντεο και θα τα  μετατρέπει σε κόμικ όπως τα κινούμενα σχέδια σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Όλη η επεξεργασία θα γίνεται στο smartphone σας, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να δημιουργήσουν βίντεο-κομικ χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ. Υπάρχουν εννέα διαφορετικές «μορφές» που θα μπορεί να μετρατρέπεται το βίντεο σε αυτό το νέο χαρακτηριστικό.

Το Prisma ξεκίνησε τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, αρχικά «βγήκε» σε iOS και ένα μήνα αργότερα σε Android. Εντός του πρώτου μήνα της διαθεσιμότητας, η εφαρμογή, η οποία είναι δωρεάν, έχει πάνω από 10 εκατομμύρια λήψεις.

Μέρος της ελκυστικότητας της εφαρμογής είναι το γεγονός ότι η επεξεργασία των φωτογραφιών, μέσω των αλγορίθμων που χρησιμοποιούνται είναι φανταστική και αυτό την κάνει να ξεχωρίζει.

Οι δημιουργοί του Prisma, οι οποίοι έχουν βάση την Μόσχα, λένε ότι η υποστήριξη βίντεο στο Android θα «βγει» σε μερικές εβδομάδες. Η εφαρμογή θα υποστηρίξει επίσης εικόνες GIF στο εγγύς μέλλον, αν και η εταιρεία δεν έχει δώσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την λειτουργία αυτή.

 

Ευχαριστουμε το techingreek.gr για την αδεια αναδημοσιευσης του αρθρου
Πηγη: http://techingreek.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *